´PROVIDING THE BEST SOLUTION´

VesCoLub smeermiddelen bedrijfsgebouw

VesCoLub BV is een jonge en dynamische leverancier van speciale smeermiddelen welke met zeer veel zorg en moderne technologie zijn ontwikkeld en geproduceerd.

Sinds 2003 is VesCoLub een belangrijke leverancier van Innovatieve Olie Producten.
Wij bieden u een uitgebreid pakket aan producten die onlosmakelijk verbonden zijn met:

– Productontwikkeling
– Productie
– Preventie
– Onderhoud

Onze speciaal ontwikkelde productenlijnen bieden u de mogelijkheid om een breed scala aan producten te verkrijgen op één adres.
VesCoLub werkt zeer nauw samen met een aantal gespecialiseerde olieproducenten, die hoogwaardige producten ontwikkelen voor special toepassingen en extreme omstandigheden.

Onze partners:

Matrix Benelux

Gespecialiseerd in speciale smeeroliën en vetten voor o.a. de voedingsmiddelen industrie.
Matrix Specialty Lubricants is opgericht door een aantal specialisten uit de industriële sector met een collectieve werkervaring van vele jaren bij de grotere oliemaatschappijen. Hun visie is door het benutten van nieuwe technologie, in combinatie met de expertise van onze chemici, het bieden van het juiste smeermiddel voor elke toepassing. Het is gewoon een kwestie van kennis.

elaskon_logo

Al meer dan 40 jaar produceert en verkoopt Elaskon specifieke olieproducten vanuit hun productiefaciliteit in Dresden – Duitsland. Tegenwoordig staat de naam Elaskon synoniem aan veiligheid en betrouwbaarheid op het gebied van staalkabel-smeermiddelen, corrosie werende producten en lossingsmiddelen.
Elaskon is actief in meer dan 50 landen en voorziet het merendeel van de staalkabel producenten in de hele wereld van producten welke worden verwerkt in de staalkabels.

Sasol_Logo

Sasol Wax is de leidende specialist voor natuurlijke- en synthetische paraffine waxen en wax-gerelateerde producten. De waxen van Sasol Wax worden wereldwijd in vele verschillende markten ingezet voor een diversiteit aan toepassingen.
Paraffine wax is het hoofdbestanddeel voor de productie van kaarsen maar wordt ook als grondstof toegepast in vele andere producten, zoals  in rubber en banden, spaanplaat, levensmiddelen en verpakkingen, farmacie en cosmetica, inkt-, verf- en coatings, textiel maar ook  in isolatie bouw en bouwmaterialen, en vele anderen.

Sasol Wax heeft productiefaciliteiten en kantoren over de gehele wereld.

Wolf-Logo

Wolf Oil Corporation is een unieke, onafhankelijke smeerolie producent die met een duidelijke visie op de toekomst de producten op hun eigen specifieke wijze in de markt brengt. Wolf Oil is specialist op het gebied van ontwikkeling van smeermiddelen voor motoren waar prestatie, duurzaamheid en verminderen van brandstofverbruik en emissie uitstoot leidende factoren zijn. Wolf Oil levert klanten op maat gemaakte, technologisch verbeterde smeermiddelen die motoren beter, sneller, groener en schoner maken.

VesCoLub BV is niet zomaar een leverancier, VesCoLub is uw partner waar uitgebreide service, hoge kwaliteitseisen en efficiency hoog in het vaandel staat. Laat ons uw gids zijn bij uw zoektocht naar de juiste basisolie, grondstoffen, smeermiddelen, onderhoudsproducten, lossingsmiddelen en/of siliconen producten. Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten, ons bedrijf of onze website? Neem gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of onderstaande formulier.

Onze bedrijfspresentatie kunt u hier downloaden: pdfIcon_PNG